Reparatie van sieraden

Repareren na beschadiging en slijtage

Sieraden zijn gebruiksvoorwerpen en net als andere gebruiksvoorwerpen raken ze beschadigd (door stoten of vallen). Meestal kunnen wij er voor zorgen dat uw sieraad er na reparatie weer als nieuw uitziet. Sieraden kunnen natuurlijk ook slijten door (dagelijks) gebruik. Slijtage is eigenlijk niet te vermijden als u uw sieraad veel draagt. Maar ook hier kunnen wij ervoor zorgen dat u uw sieraad na reparatie weer jaren met plezier kunt dragen.

Jaarlijkse controle voorkomt beschadiging of verlies

Omdat vooral slijtage lastig te zien is, raden wij aan om uw sieraden jaarlijks door ons te laten controleren. Wij kunnen dan signaleren of er herstelwerkzaamheden nodig zijn. Denk aan bijvoorbeeld (bijna) versleten schakels, niet-werkende sluitingen of afgesleten of afgebroken pootjes van zettingen. Tijdige controle voorkomt zwaardere beschadigingen of zelfs verlies van uw sieraad.

Repareren pas na onderling overleg

Reparaties voeren we pas uit na overleg met u. We laten zien wat er gerepareerd moet worden en waarom. Uiteraard geven we vooraf een inschatting van de kosten. Na uw goedkeuring voeren we de reparatie uit volgens afspraak en met uiterste precisie.

Kom nog vandaag naar onze winkel aan de Jacob Obrechtstraat 27 in Amsterdam.