Restauratie van juwelen

Expert in restauratie

Bij restauratie van juwelen, bedoelen we doorgaans oudere of antieke juwelen. We behandelen deze juwelen anders dan moderne sieraden. We restaureren juwelen met respect voor de ouderdom van het stuk en houden dus rekening houden met de tijd waarin ze gemaakt zijn. Bij ons bent u aan het juiste adres: wij zijn namelijk expert in restauratie van antieke juwelen. Een groot aantal bekende en minder bekende antiquairs, collectioneurs en particulieren weet daarom de weg naar ons te vinden.

Ervaring met complexe handelingen

Bij restauratie moeten we vrij complexe handelingen verrichten om uw (antieke) juweel te herstellen. Denk bijvoorbeeld aan een ontbrekend onderdeel zo goed mogelijk bijmaken. Of herstellen als het ooit (slecht) gerepareerd was. Wij ontleden uw juweel en bouwen het opnieuw op. Aangezien wij ook werken met moderne technieken – zoals laseren – kunnen wij bepaalde restauraties uitvoeren die anno nu anders niet gedaan zouden kunnen worden. Door de grote investering in materiaal en arbeid kunnen wij garanderen dat u een door ons gerestaureerd juweel weer jarenlang met plezier kunt dragen.

Gun uw antieke sieraad een nieuwe kans

Ligt er bij u thuis in de lade nog een sieraad? Draagt u het niet meer, omdat het stuk is? Of draagt u het niet meer, omdat het niet meer past in de moderne tijd? Eeuwig zonde natuurlijk, want antieke sieraden zijn vaak uniek en generaties lang familiebezit. Wij zoeken samen met u naar een passende oplossing, zodat uw antieke sieraad een nieuwe kans krijgt. Kom gerust langs voor advies.

Juwelen restaureren? Maak hier een afspraak.