Nieuw werk in opdracht

Bij Wiewel Goudsmeden gaan we verder dan alleen onze uitgebreide collectie handgemaakte sieraden. We bieden u ook de mogelijkheid om uw eigen droomsieraad te verwezenlijken.
Ons gepassioneerde team zit graag met u om de tafel om uw wensen te bespreken en samen tot een prachtig ontwerp te komen.

Hoe gaan we te werk? In een aantal eenvoudige stappen, van schets naar sieraad, nemen we u graag mee door het proces.Bij elke stap van dit proces streven we ernaar om uw droomsieraad werkelijkheid te laten worden, met vakmanschap, aandacht voor detail en
een gepersonaliseerde benadering die uw unieke stijl en verhaal tot uiting brengt.

Stap 1

Verkenning van uw wensen

Samen zitten we om de tafel en bespreken we uitgebreid uw ideeën, stijlvoorkeuren en specifieke verzoeken. U kunt bij ons in de winkel terecht om een grote collectie edelstenen en parels te bekijken en zullen u vertellen over de eigenschappen van deze edele materialen. We luisteren aandachtig naar uw visie om een goed begrip te krijgen van uw gewenste sieraad.

Stap 2

Creatie en Definitie van het Ontwerp

Op basis van uw wensen gaan onze ervaren goudsmeden aan de slag om een uniek ontwerp te creëren dat uw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. We werken nauw met u samen om het ontwerp te verfijnen en te perfectioneren.

Tijdens deze fase is er nog niks definitief en kunt u wijzigingen maken tot u tevreden bent. Alle details zullen wij nauwkeurig doorvoeren en uw ontwerp gereed maken voor de volgende fase.

Stap 3

Ambachtelijke Vervaardiging

Nadat het ontwerp is goedgekeurd, starten onze gepassioneerde vakmensen met de hand vervaardiging van uw sieraad. Met behulp van zowel traditionele als moderne technieken, gecombineerd met hoogwaardige en duurzame materialen, zorgen wij ervoor dat elk detail perfect wordt uitgevoerd.

Onze toewijding aan vakmanschap staat garant voor een uniek en prachtig resultaat waar u jarenlang van zult genieten.

stap 4

Levering en Overhandiging

Zodra uw sieraad voltooid is, wordt het met zorg verpakt en klaargemaakt voor levering, zodat u het met vreugde en opwinding kunt ontvangen.

We kijken ernaar uit om uw sieraad persoonlijk aan u te overhandigen en te zien hoe het uw verwachtingen overtreft.