Elegantie gesmeed in tijdloze schoonheid

Ontdek de tijdloze schoonheid van handgemaakte sieraden bij Wiewel Goudsmeden. Ons Team van getalenteerde goudsmeden creëert unieke en elegante ontwerpen met meesterlijk vakmanschap. Van verlovingsringen tot gepersonaliseerde juwelen, wij zorgen ervoor dat elk stuk duurzaam is en van de hoogste kwaliteit.

Laat ons je begeleiden bij het vinden van het perfecte sieraad dat je koestert voor het leven.

Bekijk de collectie

Shop op categorie 

Meesterlijk vakmanschap en verfijnd ontwerp: Een perfecte combinatie

Ringen

Colliers

Oorbellen

Armbanden

Overige

Eén familiebedrijf, twee generaties

Met Thijs Wiewel als nieuwe eigenaar zet Wiewel Goudsmeden haar rijke geschiedenis voort.
Het behoud van traditioneel vakmanschap en het volgen van moderne trends zijn de kernwaarden van het bedrijf.
Sinds de oprichting in 1980 door Matthieu Wiewel heeft Wiewel Goudsmeden een sterke reputatie en een loyale klantenkring opgebouwd.

Thijs trad in 2004 in dienst en nam in 2018 het bedrijf over, waarmee hij de tweede generatie vertegenwoordigt.
Met zijn eigen expertise en creativiteit heeft Wiewel Goudsmeden een gevestigde naam in de branche verworven. Het bedrijf blijft gedijen dankzij de toewijding en passie van de Wiewel-familie.

 

Lees verder

Beste, lieve en trouwe klanten,


Na 20 jaar wordt het tijd om het roer om te gooien…

Tot mijn achttiende ben ik opgegroeid in Amsterdam, daarna ben ik gaan studeren in Schoonhoven. Daar heb ik mijn vrouw leren kennen en ervoor gekozen om nabij Schoonhoven te blijven wonen.

Na afronding van mijn studie ben ik in 2004 bij mijn vader aan de slag gegaan. Sindsdien heb ik de prachtige groei van Wiewel Goudsmeden mogen meemaken en bewerkstelligen én ben ik zelfs de jongste meester-goudsmid van het Nederlands Gilde van Goudsmeden geworden.
De liefde voor het vak en het werk is nog even sterk maar ik kan steeds minder achter de werkbank zitten. Dit gegeven, 2,5 uur reistijd per dag, stijgende huurprijzen en mijn gezin zijn goede redenen om een ander pad in te slaan voor meer balans.

Wiewel Goudsmeden zal weggaan uit Amsterdam en in een vernieuwde vorm verder gaan met het maken en vermaken van prachtige, bijzondere en kwalitatieve sieraden.
Als ode aan onze trouwe, gewaardeerde klanten houden wij een bijzondere actie op juwelen uit onze voorraad. Wiewel Goudsmeden bestaat namelijk 35 jaar en ikzelf zit 20 jaar in het vak. Wij willen u daarom 20% korting aanbieden op het 1e stuk en bij aankoop van een 2e juweel 35% op het goedkoopste item. 

 

Graag tot ziens bij Wiewel Goudsmeden en hopelijk in de toekomst op onze nieuwe locatie (details volgen).

Werk in opdracht

Ring toermalijn dia voor
manchetknopen met synthetisch robijn schijven schuinvoor
18 karaat roségouden moneyclip met de letter W bezet met diamant
Wisselbare hanger met diamant en tahitiparel in geelgoud met matte en hoogglansafwerking

Van Concept tot Juweel
Creëer uw Eigen Meesterwerk bij Wiewel Goudsmeden

Bij Wiewel Goudsmeden gaan we verder dan alleen onze uitgebreide collectie handgemaakte sieraden. We bieden u ook de mogelijkheid om uw eigen droomsieraad te verwezenlijken.
Ons gepassioneerde team zit graag met u om de tafel om uw wensen te bespreken en samen tot een prachtig ontwerp te komen.

Hoe gaan we te werk? In een aantal eenvoudige stappen, van schets naar sieraad, nemen we u graag mee door het proces.
Bij elke stap van dit proces streven we ernaar om uw droomsieraad werkelijkheid te laten worden, met vakmanschap, aandacht voor detail en een gepersonaliseerde benadering die uw unieke stijl en verhaal tot uiting brengt.

Hieronder ziet u uitgebeeld welke stappen wij doorlopen, hier leest u meer over het proces.

1.    Wensen bespreken

2.    Ontwerpen en definiëren

3.    Vervaardigen

4.    Resultaat

 

Reparatie
 

Bij Wiewel Goudsmeden begrijpen we hoeveel waarde jouw sieraden voor je hebben. Wij bieden we een uitgebreide sieradenreparatieservice om ervoor te zorgen dat je geliefde stukken in topconditie blijven. U kunt bij ons langskomen voor kundig advies en een vrijblijvende prijsopgave.

Lees meer

 

Restauratie
 

Bij Wiewel Goudsmeden begrijpen we de historische waarde en unieke charme van antieke sieraden. Als specialisten in het restaureren van antieke juwelen, zijn we toegewijd om deze kostbare stukken in hun oorspronkelijke glorie te herstellen. Met meer dan 40 jaar kennis en de nieuwste technieken blazen we uw sieraad nieuw leven in.

Lees meer