Ringen 

Ringen gemaakt door goudsmeden behoren tot de meest begeerde en tijdloze sieraden in de wereld. Deze ambachtslieden gebruiken hun unieke vaardigheden om kostbare metalen zoals goud, zilver en platina om te toveren tot prachtige en betekenisvolle sieraden. Of het nu gaat om trouwringen die liefde en verbondenheid symboliseren, verlovingsringen die hoop en toewijding vertegenwoordigen, die persoonlijke stijl uitdrukken, goudsmeden creëren stukken die de tand des tijds doorstaan.

Neem contact met ons op

Portfolio

Ring met gele saffier

Wit goud 19kt., Saffier & diamant

Ringen

Alliance met ovale roze spinellen

Rosé goud 18 kt., Spinel

Ringen

Sandy – Diamanten ring

Geel goud 18 kt., Diamant

Herensieraden

Platina ring met groene saffier

Platina, Saffier

Ringen

Geelgouden ring met Zuidzee parel

Geel goud 18 kt., Zuidzee parel

Verfijnde, ongecompliceerde ontwerpen

Het proces van het maken van een ring begint met het selecteren van hoogwaardige materialen. Goudsmeden kiezen meestal voor 18-karaats of 14-karaats goud vanwege de duurzaamheid en schoonheid. Vervolgens smelten ze het goud in een mal om de gewenste vorm te creëren. Ambachtslieden kunnen gebruik maken van traditionele technieken zoals hameren, smeden, en gieten, of moderne technologieën zoals 3D-printen om complexe ontwerpen te realiseren.

Een van de meest uitdagende aspecten van het goudsmidsvak is het zetten van edelstenen. Prachtige diamanten, robijnen, saffieren en andere kostbare stenen kunnen in sieraden worden geplaatst om hun schoonheid te accentueren. Goudsmeden moeten zeer precies werken om ervoor te zorgen dat de stenen veilig en stevig in de ring zijn geplaatst.

Bekijk onze collectie

Ringen

Hexagon ring met diamant

Rosé goud 18 kt., Diamant

Portfolio

Boulering saffier en diamant

Wit goud 18 kt., Saffier & diamant

Portfolio

Charlotte – witgouden ring met demantoïd en diamant

Wit goud 18 kt., Demantoïd & diamant

Herensieraden

Platina ring

Platina,

Ringen

Ring met paarse jade

Geel goud 18 kt., Jade & diamant

Unieke sieraden

Elke ring die door een goudsmid wordt gemaakt, draagt een uniek verhaal. Het kan een symbool van liefde en toewijding zijn, een herinnering aan een speciale gelegenheid, of gewoon een uiting van persoonlijke stijl. Wat de reden ook is, een met de hand gemaakte ring van een goudsmid is een waardevol en tijdloos kunstwerk dat generaties lang gekoesterd kan worden. De unieke combinatie van vakmanschap, creativiteit en emotie maakt Wiewel goudsmeden tot een blijvende en geliefde vorm van kunst en sieraden.

Neem contact met ons op

Uitsluitend met duurzame materialen

De ware kunst van het goudsmeden ligt echter in het creëren van unieke ontwerpen die aansluiten bij de persoonlijke smaak van de klant. Goudsmeden werken vaak samen met hun klanten om hun visie en ideeën te begrijpen, en ze gebruiken hun creatieve talenten om deze om te zetten in prachtige en betekenisvolle sieraden. Of het nu gaat om ingewikkelde gravures, gedetailleerde filigraanwerk, of moderne minimalistische ontwerpen, goudsmeden kunnen een breed scala aan stijlen en esthetiek realiseren.

Ringen

Ring met rutielkwarts

Geel goud 18 kt., Rutielkwarts

Portfolio

Tahiti parel ring

Wit goud 18 kt., Tahiti parel

Ringen

Witgouden ring met rode en witte diamant

Wit goud 18 kt., Rode- & witte diamant

Ringen

Zilveren ring met Paraïba toermalijn

Zilver & geel goud 18 kt., Toermalijn

Ringen

Geelgouden aanschuifring

Geel goud 18 kt.,