Thijs en Matthieu Wiewel in hun atelier in de Jacob Obrechtstraat in Amsterdam.

Wiewel Goudsmeden
Al sinds 1980 een begrip.

Wiewel Goudsmeden juwelen, unieke collectie en maatwerk

Zoekt u een bijzondere ring, armband, oorbellen of manchetknopen? In de winkel van Wiewel Goudsmeden kunt u altijd een collectie unieke juwelen zien. We maken onze juwelen van de beste kwaliteit materialen en edelstenen. Maar bovenal maken we ze met liefde voor ons vak. Zit er niet iets van uw gading tussen? Loop gerust door naar het atelier achterin de winkel en overleg met één van onze goudsmeden wat u wil. Misschien geeft onze uitgebreide collectie losse edelstenen u wel inspiratie voor een ontwerp dat wij vervolgens op maat voor u kunnen maken.

Restauratie en reparatie van juwelen

Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u ook uw antieke juwelen door Wiewel Goudsmeden laten restaureren. Elk oud juweel behandelen we met verstand van zaken en respect. U kunt het met een gerust hart bij ons achterlaten. Ook voor minder ingrijpende reparaties kunt u bij ons terecht.

Ambacht en moderne technieken in het atelier

In de winkel, die doorloopt in een open atelier, werkt tweede generatie Thijs Wiewel met een team van gediplomeerde goudsmeden. Nadruk ligt op handwerk en ambacht, maar ook hier heeft de tijd niet stil gestaan: Wiewel Goudsmeden werkt met de modernste technieken, zoals laseren en stenen zetten onder de microscoop. Dat is uniek in Amsterdam!

Over Wiewel Onze collectie