Restauratie

Experts in antiek

Bij restauratie gaat het doorgaans om oudere of antieke juwelen. Deze moeten anders behandeld worden dan een modern sieraad en gerestaureerd worden met inachtneming van de tijd waarin ze zijn gemaakt. Wij hebben zeer veel ervaring met de restauratie van antieke juwelen. Omdat wij daarnaast ook werken met moderne technieken zoals laseren kunnen wij bepaalde restauraties uitvoeren die anders niet gedaan zouden kunnen worden. Een groot aantal bekende en minder bekende antiquairs, collectioneurs en particulieren weet daarom de weg naar ons te vinden.

Ervaring in restauratie

Bij restauratie moeten er vrij complexe handelingen verricht worden om uw (antieke) sieraad te herstellen. Bijvoorbeeld een onderdeel dat ontbreekt zo goed mogelijk bijmaken of herstellen waar het ooit slecht gerepareerd is. Wij ontleden uw sieraad en bouwen het opnieuw op. Door de grote investering in materiaal en arbeid kunnen wij garanderen dat een door ons gerestaureerd sieraad weer jarenlang met plezier gedragen kan worden. Uiteraard wordt er altijd gerestaureerd met respect voor de ouderdom van het stuk.

Gun uw antieke sieraad een nieuwe kans

Ligt er bij u thuis in de lade nog een sieraad dat u niet meer draagt omdat het gerestaureerd moet worden? Of is het niet meer draagbaar en moet het aangepast worden aan de moderne tijd? Dat is natuurlijk eeuwig zonde want antieke sieraden zijn vaak uniek en generaties lang familiebezit. Wij zoeken samen met u altijd naar een passende oplossing. Kom gerust langs voor advies.

Juwelen restaureren? Maak hier een afspraak.